Lähetä vastaus

Hymiöt
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on poissa käytöstä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko

Laajenna näkymää Otsikko: Onko täällä Avenilta porukkaa?

IMVU Link Generator 2021

Kirjoittaja wooket » 24 Helmi 2021, 23:37

https://lbwic.com
===========

Belts are a critical complement to improve your overall look. reachable in a broad array of fabrics and styles, belts provide endless opportunities to song your fashion style. A gleaming partner is the perfect artifice to go to fun to a easy pair of jeans.
Use a leave-in conditioner if you have bother bearing in mind frizz. You want to apply this product taking into consideration a shower, in the past the hair dries. Don't be afraid to put a large amount every beyond your head, and create distinct to intend both the roots and the agreed tips of the hair.

KW:
IMVU Hack
IMVU Hack No Surveys 2021

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Peikko » 12 Helmi 2021, 23:38

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja voimerkki » 11 Helmi 2021, 16:16

Avenissa on vähän huono juttu se, että seksuaaliset ovat samassa paikassa. Kun on näitä seksuaalisia kumppaneita joillain ja heidän takiaan ei saisi aseksuaali sitten purkaa tuntojaan kun seksuaalinen voi siitä loukkaantua. Niille on koko maailma, olisi luullut, että yksi paikka olisi voinut olla aseksuaaleillekin, jossa voi puhua sydämensä tyhjäksi seksuaalisesta maailmasta. Mutta eipä mitään, vallatkoon senkin ihan rauhassa :roll:

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Muraalia » 27 Loka 2017, 15:05

Joo en ottanut pahalla ollenkaan :D Mulla on välillä taipumusta olla vähän turhan tarkka oudoissa pikkuasioissa niinku just värien nimet pienilläkn sävyeroilla tai muuta vastaavaa. :'D Ja mistäpä minäkään lopulta tiiän onko silmäni oikeassa. :D Ihmisethän tosiaan näkee värejä eri lailla, sitä on muistaakseni tutkittukin joskus. Ei voi yhtään tietää miltä värit näyttää toisen silmään, se on oikeastaan aika jännää. :D

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Innocentpony » 06 Loka 2017, 10:38

Muraalia, aijaa. :D Epäilen muutenkin näkeväni värejä eri tavalla kuin muut, koska olen ennenkin joutunut tilanteisiin, joissa sävy on mielestäni ihan erilainen kuin muiden mielestä! :'''''D No mutta, siis oli tuo ace-väri mikä tahansa, violettiin tai violetinsukuisiin se vivahtaa, ja se on vain kivaa, koska violetti (lähes kaikissa sävyissään) on lempivärini. :) Eritoten tuo sävy, mitä sekä omassani että sinun avatarissasi on. :D

(Ja ihan varmuuden vuoksi: en siis tässä väitä että olisit jotenkin väärässä, enkä mitenkään muutenkaan hyökkää sanojasi vastaan, vaan lähinnä nauran itselleni ja/tai omalle värinäölleni, joka ilmeisesti muissakin tilanteissa käyttäytyy kummallisesti. :lol: )

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Muraalia » 03 Loka 2017, 22:30

Purppura on punertava, violetti on sinertävä. Lipun raita on enemmän purppurainen, vaikka suomeksi yleensä vain violetista puhutaankin. :) (Ja silti assevärisiä juttuja tehdessäni itsepäisesti käytän aina violettia koska tykkään sen sävystä enemmän. :P )

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Innocentpony » 02 Loka 2017, 15:04

Purppura? Eikös tuo väri ole violetti? No mutta eipä sillä väliä. :D

En ole (ehkä vielä) rekisteröitynyt AVENille. Suurimpana "esteenä" englanninkieli. Toki pystyn sitä käyttämään ja kirjoittaessa nettikavereiden kanssa aika paljon käytänkin, mutta jotenkin ei vain aina jaksaisi, kun tämä suomalainenkin vaihtoehto on olemassa. Tosin ehkä siellä, kun porukkaa kuitenkin on rutosti enemmän, saisi ymmärrystäkin enemmän. Sen mitä olen joskus threadeja lueskellut, AVEN-foorumilta löytyy myös sex-repulsed aseksuaaleja, heidän kanssaan voisin ehkä samaistua. Tai he voisivat samaistua/ymmärtää minun kanssani, ihan miten päin vain.

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Muraalia » 29 Syys 2017, 21:21

Taitaa osa porukasta pyöriä niilläkin sivuilla. Mullakin on Avenin foorumille tunnukset mutta harvemmin tulee käytyä, siellä on niin massiivisesti porukkaa että jutuissa on vaikea pysyä mukana.

Pohjan muodosta en osaa sanoa kun en näistä mitään tiedä, mun silmään kaikki foorumit näyttää enemmän tai vähemmän samanlaisilta. Mutta värimaailma sekä täällä että siellä taitaa perustua aseksuaalien pride-lipun väreihin, eli musta, harmaa, valkoinen ja purppura.

Onko täällä Avenilta porukkaa?

Kirjoittaja Vieras » 26 Syys 2017, 06:22

Pohja näyttää samanlaiselta.