Avatar
Muraalia
Viestit: 99
Liittynyt: 11 Maalis 2017, 23:42

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

29 Syys 2017, 21:21

Taitaa osa porukasta pyöriä niilläkin sivuilla. Mullakin on Avenin foorumille tunnukset mutta harvemmin tulee käytyä, siellä on niin massiivisesti porukkaa että jutuissa on vaikea pysyä mukana.

Pohjan muodosta en osaa sanoa kun en näistä mitään tiedä, mun silmään kaikki foorumit näyttää enemmän tai vähemmän samanlaisilta. Mutta värimaailma sekä täällä että siellä taitaa perustua aseksuaalien pride-lipun väreihin, eli musta, harmaa, valkoinen ja purppura.

Avatar
Innocentpony
Viestit: 140
Liittynyt: 14 Maalis 2017, 11:26

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

02 Loka 2017, 15:04

Purppura? Eikös tuo väri ole violetti? No mutta eipä sillä väliä. :D

En ole (ehkä vielä) rekisteröitynyt AVENille. Suurimpana "esteenä" englanninkieli. Toki pystyn sitä käyttämään ja kirjoittaessa nettikavereiden kanssa aika paljon käytänkin, mutta jotenkin ei vain aina jaksaisi, kun tämä suomalainenkin vaihtoehto on olemassa. Tosin ehkä siellä, kun porukkaa kuitenkin on rutosti enemmän, saisi ymmärrystäkin enemmän. Sen mitä olen joskus threadeja lueskellut, AVEN-foorumilta löytyy myös sex-repulsed aseksuaaleja, heidän kanssaan voisin ehkä samaistua. Tai he voisivat samaistua/ymmärtää minun kanssani, ihan miten päin vain.

Avatar
Muraalia
Viestit: 99
Liittynyt: 11 Maalis 2017, 23:42

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

03 Loka 2017, 22:30

Purppura on punertava, violetti on sinertävä. Lipun raita on enemmän purppurainen, vaikka suomeksi yleensä vain violetista puhutaankin. :) (Ja silti assevärisiä juttuja tehdessäni itsepäisesti käytän aina violettia koska tykkään sen sävystä enemmän. :P )

Avatar
Innocentpony
Viestit: 140
Liittynyt: 14 Maalis 2017, 11:26

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

06 Loka 2017, 10:38

Muraalia, aijaa. :D Epäilen muutenkin näkeväni värejä eri tavalla kuin muut, koska olen ennenkin joutunut tilanteisiin, joissa sävy on mielestäni ihan erilainen kuin muiden mielestä! :'''''D No mutta, siis oli tuo ace-väri mikä tahansa, violettiin tai violetinsukuisiin se vivahtaa, ja se on vain kivaa, koska violetti (lähes kaikissa sävyissään) on lempivärini. :) Eritoten tuo sävy, mitä sekä omassani että sinun avatarissasi on. :D

(Ja ihan varmuuden vuoksi: en siis tässä väitä että olisit jotenkin väärässä, enkä mitenkään muutenkaan hyökkää sanojasi vastaan, vaan lähinnä nauran itselleni ja/tai omalle värinäölleni, joka ilmeisesti muissakin tilanteissa käyttäytyy kummallisesti. :lol: )

Avatar
Muraalia
Viestit: 99
Liittynyt: 11 Maalis 2017, 23:42

Re: Onko täällä Avenilta porukkaa?

27 Loka 2017, 15:05

Joo en ottanut pahalla ollenkaan :D Mulla on välillä taipumusta olla vähän turhan tarkka oudoissa pikkuasioissa niinku just värien nimet pienilläkn sävyeroilla tai muuta vastaavaa. :'D Ja mistäpä minäkään lopulta tiiän onko silmäni oikeassa. :D Ihmisethän tosiaan näkee värejä eri lailla, sitä on muistaakseni tutkittukin joskus. Ei voi yhtään tietää miltä värit näyttää toisen silmään, se on oikeastaan aika jännää. :D


Anonymous on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 27 Loka 2017, 15:05

Palaa sivulle “Vierailijoille”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa