Sivu 1/1

Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Lähetetty: 26 Syys 2018, 15:49
Kirjoittaja Vieras
Olen pohtinut seksuaalisuuttani sillä siinä on itseäni hämmentäviä piirteitä. Päädyin foorumille kysymään asiasta, sillä joku ehdotti piirteeni liittyvän aseksuaalisuuteen.

Olen hetero nainen. Ongelmani on se, että en tunne viehätystä tai vetoa kehenkään. En miehiin enkä naisiin. Siksi se on itselleni ongelma, sillä haluaisin tuntea viehätystä edes johonkuhun. Ajatus kiehtoo minua ja on itselleni tärkeä, mutta sitä vain ei kohdallani tapahdu ketään kohtaan. Minulla on korkea libido, jonka vuoksi asia häiritsee, sillä seksi kyllä kiinnostaa minua, mutta eivät ihmiset. Voiko siis olla haluja seksiin paljonkin ja olla samalla aseksuaali? Läheisyys ja rakkaus onnistuvat kyllä ja tunnen niitä, mutta jotakin puuttuu.

Onko kellään kokemusta vastaavasta tai onko tietoa mistä tilanteessani voisi olla kyse?

Re: Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Lähetetty: 26 Syys 2018, 16:27
Kirjoittaja kaurapuuro
Jos tarkoitat halulla seksiin pelkkää masturboimista niin sitten voi olla kyseessä aseksuaalisuus mutta jos haluat seksiä ihmisen kanssa ilman ihastumista/rakastumista niin ehkä aromanttisuus lähempänä. Vaikea on ulkopuolisen mitään sanoa mutta ehkä jos luet https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseksuaalisuus tai jotain muuta missä selitelty nimikkeitä joku termi kuulostaisi sopivalta.

edit mielenkiintoista, miksiköhän jossain kohdissa on kovin pitkät välit sanojen välissä, en ole spammannut spaceakaan.

Re: Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Lähetetty: 16 Heinä 2019, 18:21
Kirjoittaja AsiaankuuluvaReseda
Tuossa rivien loput on pakotettu samoihin paikkoihin, eikä "luet"-sanaa seuraava sana (eli tuo linkki) olisi millään mahtunut samalle riville. Siksi välilyönnit ovat niin pitkiä. Tällainen lienee yleisempää silloin, jos automaattista tavutusta ei ole.