Avatar
Amski
Ylläpitäjä
Viestit: 34
Liittynyt: 26 Helmi 2017, 09:29

Terveisiä ylläpidosta + moderaattoreita hakusessa

Heippa,

kuten moni on huomannut, foorumi on harmillisesti jäänyt olemattomalle huomiolle pitkäksi aikaa. Olen itse jo pitkään paininut oman jaksamisen kanssa, jonka myötä tämä foorumi, kuten monet muutkin minulle tärkeät asiat ovat jääneet täysin taka-alalle. Tästä pahoittelen suuresti. Tiedän kuinka tärkeä tämä foorumi on ollut monille ja ymmärrän tilanteen olevan harmillinen monille.
Foorumilla ei myöskään oikein ole ollut muitakaan aktiivisia ylläpitäjiä ja/tai moderaattoreita, jonka myötä koko foorumi on jäänyt täysin villiksi länneksi aivan liian pitkäksi aikaa.

Nyt on kuitenkin aika saada tämä taas käyttökelpoiseksi keskustelualueeksi.
Foorumi on nyt pitkästä aikaa siivottu kaikesta spämmistä ja valtaosa spämmikäyttäjistä on poistettu käyttäjäluettelosta.
Jatkoa ajatellen olisi hyvä saada foorumille ainakin pari moderaattoria, jotka täällä kävisi säännöllisesti katsomassa, että kaikki on kunnossa ja tekisi aktiivista siistimistä foorumin alueille. Tähän liittyen onkin jo tullut yksi yhteydenotto. Mikäli tähän löytyy kiinnostusta, voi laittaa minulle vaikka yksitysviestiä.
Voin omalta osaltani hoitaa foorumin teknisten taustajärjestelmien ylläpitoa ja päivityksiä, mutta toivoisin varsinaisen foorumin moderoinnin onnistuvan pääsääntöisesti muiden toimesta.

Koitan myös tämän viikon aikana vastailla erinäisiin täällä tulleisiin yhteydenottoihin.

Terkuin,
Amski

Palaa sivulle “Ylläpito tiedottaa”