Vieras

Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Olen pohtinut seksuaalisuuttani sillä siinä on itseäni hämmentäviä piirteitä. Päädyin foorumille kysymään asiasta, sillä joku ehdotti piirteeni liittyvän aseksuaalisuuteen.

Olen hetero nainen. Ongelmani on se, että en tunne viehätystä tai vetoa kehenkään. En miehiin enkä naisiin. Siksi se on itselleni ongelma, sillä haluaisin tuntea viehätystä edes johonkuhun. Ajatus kiehtoo minua ja on itselleni tärkeä, mutta sitä vain ei kohdallani tapahdu ketään kohtaan. Minulla on korkea libido, jonka vuoksi asia häiritsee, sillä seksi kyllä kiinnostaa minua, mutta eivät ihmiset. Voiko siis olla haluja seksiin paljonkin ja olla samalla aseksuaali? Läheisyys ja rakkaus onnistuvat kyllä ja tunnen niitä, mutta jotakin puuttuu.

Onko kellään kokemusta vastaavasta tai onko tietoa mistä tilanteessani voisi olla kyse?

kaurapuuro
Viestit: 58
Liittynyt: 08 Maalis 2017, 07:44

Re: Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Jos tarkoitat halulla seksiin pelkkää masturboimista niin sitten voi olla kyseessä aseksuaalisuus mutta jos haluat seksiä ihmisen kanssa ilman ihastumista/rakastumista niin ehkä aromanttisuus lähempänä. Vaikea on ulkopuolisen mitään sanoa mutta ehkä jos luet https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseksuaalisuus tai jotain muuta missä selitelty nimikkeitä joku termi kuulostaisi sopivalta.

edit mielenkiintoista, miksiköhän jossain kohdissa on kovin pitkät välit sanojen välissä, en ole spammannut spaceakaan.

AsiaankuuluvaReseda
Viestit: 6
Liittynyt: 09 Kesä 2018, 20:33

Re: Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Tuossa rivien loput on pakotettu samoihin paikkoihin, eikä "luet"-sanaa seuraava sana (eli tuo linkki) olisi millään mahtunut samalle riville. Siksi välilyönnit ovat niin pitkiä. Tällainen lienee yleisempää silloin, jos automaattista tavutusta ei ole.

DarkSparkle
Viestit: 73
Liittynyt: 12 Tammi 2019, 16:01

Re: Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Miten olet niin varma heteroudestasi, jos mikään ei kiinnosta? Onko se perätön automaattioletus?

Kikke

Re: Mistä kohdallani voisi olla kyse?

Minulla melko samanlainen tilanne. Olen mies ja koen että seksi on mielenkiintoinen ja kutkuttava asia mutten kuitenkaan tunne sitä fiilistä ketään kohtaan. Olen yrittänyt esim. vähentää pornon katsomista ja masturboimista mikäli nämä asiat olisivat muokanneet seksuaalisuuttani enempi ”sooloharrastukseksi”.

Ennen otin asiasta paineita ja ajattelin että minussa on jotain vikaa, mutta nykyään en juurikaan. Lähinnä vain olen hämmentynyt juuri sen takia, että koen suurta tarvetta kuitenkin löytää joku kehen ihastuisin ja tuntisin vetoa.

Palaa sivulle “Vierailijoille”