Kata
Viestit: 6
Liittynyt: 08 Maalis 2017, 14:49

Pro gradu -työ aseksuaalisuudesta

Tässä vaiheessa voisin jakaa linkkiä täällä, eli netistä löytyy nykyään vapaasti luettavana aseksuaalisuutta käsittelevä kulttuuriantropologian pro gradu! Tarkemmin sanottuna tutkimus käsittelee aseksuaalien identiteettikertomuksissa esiintyviä aseksuaalisuuden määritelmiä ja vastatarinoita: http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-201703021301
Osa tutkimukseen osallistuneista löytynee täältä uudeltakin foorumilta, joten jälleen kerran lämmin kiitos teille jokaiselle!

Jos tutkimuksesta tulee mieleen kysymyksiä, kommentteja tai kritiikkiä, kommentoikaa rohkeasti vain tänne! Vastaan parhaani mukaan ja pyrin ottamaan mahdolliset kehitysehdotukset huomioon tulevissa tutkimuksissa.

(Pienenä teaserina myös maininta, että allekirjoittanut on seuraavaksi tarkastelemassa aseksuaalisuutta ihan väitöskirjassa asti. Väitöskirjaprojekti on vielä monin tavoin alkuvaiheessa, mutta monia samoja kysymyksiä pohdin kuin gradussakin.)

Henri
Viestit: 77
Liittynyt: 01 Huhti 2017, 15:21

Re: Pro gradu -työ aseksuaalisuudesta

Moi! Onneksi olkoon pro gradun johdosta! Onnea myös jatko-opiskeluiden suhteen! Minäkin olen hiljattain (reilu vuosi sitten) alkanut tehdä väitöskirjaa, mutta hieman eri aiheesta.

Mielelläni osallistun kyllä aseksuaalisuutta ja ihmissuhteita koskeviin tutkimuksiin. Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain.

Terveisin, Henri.

amyg
Viestit: 30
Liittynyt: 11 Maalis 2017, 23:37

Re: Pro gradu -työ aseksuaalisuudesta

Mahtavaa, että olet tehnyt ja tekemässä tutkimusta aiheesta! Mielenkiintoinen gradu ja hienoa, että jatkat tutkimusta vielä väitöskirjassakin.
Onnea väitöskirjaprojektiin! :)

Palaa sivulle “Aseksuaalisuus julkisuudessa”