Jokunen

Gynegologi

Tietääkö kukaan teistä etelä-suomessa sellaista gynegologia, jolla aseksuaali uskaltaa käydä ja selittää aseksuaalisuutensa ilman, että kyseinen gynegologi yrittäisi määrätä aseksuaalisuuteen "hoitoa" tai alkaisi muuten tuomitsemaan?

Jokunen

Re: Gynegologi

Onko kellään mitään tietoa?

Pitäisi käydä jollakin gynegologilla, ja seksielämästähän siellä kysyttäisiin.

Olen kuullut kaikenlaisia juttuja, miten aseksuaaleja on sellaisissa tilanteissa kohdeltu, ja tahtoisin välttää sitä.

Vieras

Re: Gynegologi

Ei ammatti-ihminen ketään ala syyllistämään. Luultavasti olet kuullut huhuja jotka eivät (toivottavasti) pidä paikkaansa. Kerrot olevasi tyytyväinen omaan tilanteeseesi, niin ei se kuulu gynelle kuinka paljon harrastat tai olet harrastamatta seksiä.

Jokunen

Re: Gynegologi

Olen kuullut, että siellä kysytää seksuaalisesta aktiiviudesta, ja aletaan kaivamaan jos vastausta pidetään "outona".

Tyyppi

Re: Gynegologi

Minua vähän kyseenalaistettiin kun gynekologilla vastasin, ettei seksi kiinnosta. Gyne vaikutti enimmäkseen olevan huolissaan siitä, etten vaan nuorena potilaana kehtaa kertoa seksielämästäni tai puhua ehkäisystä.
Kerroin että olen aseksuaali ja ihan tyytyväinen (olemattomaan) seksielämääni. Vakuuttelin myös, että jos ehkäisystä tulisikin tulevaisuudessa minulle ajankohtaista, tiedän kyllä eri vaihtoehdoista ja ottaisin häneen yhteyttä.
Tämä oli gynekologille ok, minkä jälkeen jatkettiin käyntiä normaalisti :)

Pastel
Viestit: 5
Liittynyt: 17 Maalis 2017, 23:36

Re: Gynegologi

Oma kokemus on kanssa, että avoin vastaus ei ole mitään ihmettelyitä saanut aikaan. On sitten siirrytty seuraaviin kysymyksiin

Palaa sivulle “Vierailijoille”