Henri
Viestit: 30
Liittynyt: 01 Huhti 2017, 15:21

Ryhmähaastattelu?

22 Huhti 2018, 14:53

Minulla on joskus käynyt mielessä, että pitäisi tehdä ryhmähaastattelu lehteen aseksuaalisuudesta. Oma kanttini ei riittäisi lehtihaastatteluun nimellä ja kuvalla, jos olisin jutussa ihan yksin. Se veisi paljon huomiota pois yksittäisestä ihmisestä, jos jutussa olisi kaksi tai useampi haastateltavaa. Mitä mieltä olette?

Ilmoitelkaa minulle, jos etsitään erityisesti miespuolista aseksuaalia. Mielestäni meitä haastatellaan aivan liian harvoin. Voin kenties osallistua ihan nimellä ja kuvalla, jos haastatteluun tulee muitakin samalla.

Mattiina
Viestit: 12
Liittynyt: 05 Helmi 2018, 19:15

Re: Ryhmähaastattelu?

22 Huhti 2018, 15:09

Samaa mieltä! Yksin haastatteluun tai muuhun tilanteeseen meneminen olisi hirveetä, mutta jos siinä olisi edes yksi toinen kaverina niin olisi helpompi. Ja aseksuaalisuus kaipaisi kasvoja kertomaan siitä, kun tietoa löytyy netistä suht vähän ja aseksuaalisuus on niin vähän tunnettu juttu.. tuli nyt vähän tämmöistä "ääneen" ajattelua ^^' mut pointti on että oon samaa mieltä :D

Avatar
Innocentpony
Viestit: 106
Liittynyt: 14 Maalis 2017, 11:26

Re: Ryhmähaastattelu?

01 Kesä 2018, 11:37

Minusta tuskin olisi nimellä ja kuvalla julkisuuteen, tai edes jommalla kummalla, mutta yleisesti ottaen Henrin idea on hyvä! Tästä heräsi joitain ajatuksia:

aina jos/kun haastatellaan vain yhtä yksilöä, lukija pääsee helpolla ajattelemaan "ohhoh onpas kumma yksilö?! No, joku poikkeustapaus kai tuokin...", ja näin tapahtuu, vaikka lehdissä olisi aina silloin tällöin juttua yksittäisistä aseksuaaleista (tai jostain muusta vastaavasta huonommin tunnetusta pienryhmästä). Mutta jos jutussa on kerralla useampi henkilö, esim. 3-10, niin, kuten Henri sanoikin, huomio kulkeutuu pois yhdestä tietystä, ja myös tulee käsitystä, että se ei olekaan mikään "yksi pikku poikkeama", vaan että kyseessä on tosiaan ryhmä tällaisia ihmisiä. Siis ei pelkästään "tämä jutussa mainittu ryhmä", vaan yleisesti, ihmiskunnassa oleva ryhmä.

Toivottavasti idea saa kannatusta jossain muodossa!

Avatar
Mormuska
Viestit: 29
Liittynyt: 09 Maalis 2017, 18:46

Re: Ryhmähaastattelu?

03 Kesä 2018, 21:03

Ryhmähaastattelu ois ihan mielenkiintonen :D Aliaksella ehkä mieluiten mutta koska asun Itä-Suomessa niin pitäisi varmaan sekin tehdä jotenkin etänä

Palaa sivulle “Aseksuaalisuus julkisuudessa”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa