MimosaJaskari
Viestit: 1
Liittynyt: 21 Heinä 2021, 21:23

Demi & Ace: nettisarja aseksuaalisuudesta

Heippa kaikki!

Toivottavasti tämä viesti ei tunnu turhan mainosmaiselta: haluaisin kertoa nimittäin nettisarjasta, jota teemme yhdessä taitavan työryhmämme kanssa. Demi & Ace on lyhytsarja, jonka päärooleissa nähdään aseksuaalisuuden kirjolla olevat parhaat ystävykset. Sarjan tärkeänä tehtävänä on luoda representaatiota ja samaistumispintaa vähäisen aseksuaalisuuden näkyvyyden vuoksi. Lisäksi Demi & Ace avaa aseksuaalisuuden monimuotoisuutta katsojille, joille kirjo ei ole vielä tuttu. Aihetta lähestytään komedian kautta, romanttisten komedioiden tyyliä parodioiden.

Sarjan alustavasti suunniteltu julkaisuajankohta on helmikuusta 2022 alkaen. Jaksot julkaistaan YouTubessa, jotta sarja on mahdollisimman saavutettava: tarkoitus on luoda sarjan ympärille turvallinen tila ja yhteisö, jossa omia kokemuksia voi jakaa fiktion kautta. Meillä on myös Discord-serveri, jolla katsojat voivat keskustella niin meidän kuin toistensa kanssa. Ammattitaitoisella ryhmällämme on kokemusta jo aiemman Project Green Gables -nettisarjan toteuttamisesta, joten mediamuoto on meille tuttu.

Koska olemme vielä tuotannon alkuvaiheilla ja teemme sarjaa intohimosta, olemme aloittaneet joukkorahoituskampanjan sen toteuttamiseksi. Kampanjan loppu alkaa jo häämöttää, mutta maaliin on vielä matkaa. Olemmekin kiitollisia kaikista lahjoituksista, mutta erityisesti haluamme löytää yleisön, jolle sarja teemoineen resonoi ja sen tähden halusin jakaa pienen esittelyn tällä foorumilla.

Lisätietoja sarjasta löytyy somestamme sekä Indiegogo-kampanjasivulta:

Instagram: http://instagram.com/demiandaceshow
Twitter: http://twitter.com/demiandaceshow
Tumblr: http://demiandaceshow.tumblr.com
Indiegogo-kampanja: https://www.indiegogo.com/projects/demi-ace/

Palaa sivulle “Aseksuaalisuus julkisuudessa”